Thursday, May 15, 2014

Part 5: Bachelor Holiday Pulau Perhentian...



Hari pertama snokeling di Pulau Perhentian...

Selamat ptg semua... haaa ni nk update pasai snorkeling. Sangat la seronok rupanya snorkeling ni. Pertama kalinya la aku dpt merasai snokeling di pulau yg indah dan cantik ini. Syukur sangat sbb semuanya berjalan dengan baik. Dengan adanya teman2 yg membantu dan menyokong utk mengatasi ketakutanku. Hubby pon pertama kali juga snorkeling tpi dia nampak relax aje. Hahahaa


Ha inilah cikgu yg ajar saya snorkeling. Sekali ajar terus pandai. Baguihhh tau cikgu ni. Boleh la klu nk minta dia ajaq na tpi perempuan sahaja, lelaki dia xlayan. Hahhahaa... Oppss! Lupa klu yg single lagi dia suka + cewek ganu yg comey2.. dipersilakan lah ye...:P


Abe..oh abe.. lamenya dok tgk kebawah.. ni yg kami dok snap gambaq ni sedor ke idok ni.. hehehe. Inilah awin, abe yg pemalu tetapi sempoiiii habaq hang. Xkenal dia mmg tak leh nk sembang ngan dia. Klu dah kenai, siap la. Asik kena smash aje.. diam2 ubi berisi ni... Muahhahahaa.... Udah la tu abe, cer bangun sekejap, kita selfie sat ke.. :D


Haaaaa... tu dia abe awin kita.. baru nampak muka dia. Klu x dari tdi dok snorkeling aje. Tak jenguk dah apa jadi kot atas ni. So, peaceee!

video

Marilah kita melihat keindahan dan kehidupan di dasar laut yg begitu mengkagumkan dan semuanya ciptaan Allah s.w.t yang paling hebat. Sangat cantik karang2 disini, ikan2 yg berwarna-warni, kerang dan sebagainya..


Abe ni dh excited nak ajaq kami pi bagi makan kat ikan2 dlm laut ni. So, ikan-ikanan semua ready ye. Abg kawasan nk jamu roti sedapppp. Nak tgk videonya kena tungguuuu....

Bersambung lagi.... Kekekekee ^_^

0 comments:

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816