Tuesday, November 30, 2010

Jamuan D'Opis


Meriah gilerrr opis kami ri ni dengan adenya jamuan menyambut besday staff dari bulan ogos-disember...kek 2tingkat...hihihi sukaaaaaaa...paling sedap kek tingkat atas tue...sedapppp sangat..!!

Semuanya hadir kecuali En. Halil & Kak Afni.....huhuhu mereka tiada hari ini atas sebab2 tertentu..apapon kami berterima kasih kepada semua staff yang menjayakan aktiviti makan2 bulanan kami tapi nie kira paling besar la sbb tunda dr Ogos to Disember....hhihihi sbb semuanya bz & azimah xlarat nk handle...hihihi sian dia...apapon Thanks Azimah menjadi biro makan2 & jamuan untuk kami di PRN...jasamu dikenang.

Yang xsempat sambut besday pada awal tahun ari tue harap jangan kecil hati ye...sbb projek mengutip duit bulan2 ni berjalan pada tengah tahun..apapon harap semuanya gumbira & xde yang terasa ke apa ye...klu ade sebarang ketidakpuashatian...boleh la berbincang dengan saya atau cik azimah...kami sedaya upaya akan cuba memuaskan hati semua org...chewwahhh..xde la..kita boleh bermesyuarat semula....setiap masalah boleh diselesaikan...yang penting kita syukur dpt makan ramai2 mcm nie...meriah gitu & dpt mengeratkan hubungan semua staff....amin.

Hope tahun depan lagi meriah & lebih hebat lagi...hahaha azimah take note ye....hihihihi
 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816