Friday, April 7, 2006

8th April 2006 "My Mom Besday"


Tomorrow my mom besday....Hehehe...aku dh plan utk sambut besday mak aku kat satu tempat spesial. Cuma hadiah aku xdpt nak pikir apa nak bagi. Ermmm..Ayah aku akan belikan kek utk dia. Hari2 mcm ni le kita mesti tunjuk kasih sayang kita terhadap ibubapa kita...Hari2 penting mereka jgn sesekali kita lupa. Sebab apabila kita membuatkan org yang kita sayang gembira dan bahagia pada hari sejarah mereka, ianya begitu bermakna dari sebuah hadiah atau ucapan tp xbermakna. Betul tak?

Sepertimana ibubapa kita tak pernah lupakan besday kita seperti itu juga kita xpatut lupa hari yang begitu bermakna dalam hidup mereka. Ceriakan mereka selagi mereka bersama kita.
Selamat hari lahir Ummi...Along sayang ummi. Thanks 4 being a good mother 4 me. Ummi give me a lot..sampai along xtahu dapat ke along balas seumur hidup along. Hehehe...Tapi along mmg nakal kan? Selalu wat ummi marah. Maafkan along ek. Tapi ummi selalu maafkan along. Thank You so much ummi. Ummi byk ajar along erti hidup sebenar, bagi along nasihat, dan selalu ngan along...this kiss 4 u...muahkkksss!
 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816