Tuesday, August 23, 2011

Salam Aidilfitri


Hehe...nie la sedikit sebanyak gambar yang di shoot utk Hari Raya tahun ini. Terasa sudah debaran untuk menyambut hari raya...Tahun nie tema raya kami Biruuuuu...so nnt akan diupdate gambar bersama family tercinta pula.Seronoknya....Alhamdulillah tahun nie banyak kejutan & rezeki pon murah di hari raya ini dpt la belikan baju raya utk adik2 tersayang, ayah & ummi serta nenda tercinta...Aku bersyukur sgt dengan apa yang aku ada sekarang. Di harap tahun ini memberi seribu makna buat diriku. 

Kepada family tercinta di Kajang & Sekinchan...nnt kan kepulangan kami di kampung ya. Insyallah kami akan bertolak pulang ke Kajang dulu pada 26 Ogos ini untuk nikmati masa riang ria berbuka puasa bersama kamu, kamu yang kusayangi...& pada 28 Ogos pula, pulang berbuka puasa dirumah mertuaku di Sekinchan...

Hehehee...Saya & Suami saya mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI" buat semua kawan2, sahabat handai, my BFF (Pete, Am, Joe, Dayana & Sue), adik2 tersayang, ayah, ummi, wan, ibu mertua & abah mertuaku, sedara-mara kami di Rembau, Sekinchan & Kedah....hihihi dan umat Islam semuanya. Kami mohon ampun dan maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki..."MAAFKAN KAMI YE!!"

Berhati-hati dalam perjalanan pulang kampung nnt ye semua...Ingatlah orang yg kita SAYANG!!!
 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816