Friday, October 2, 2009

Nasi Ayam Periuk Besar


Stylo x aku & Nazri? Muahhahaa

Xde pape tau...ni cuma kawan...hahaa
Iklan Colgate
Nak juga nazri & yazid bergambar berlatar kan kedai nasi ayam periuk besar nie...
Yazid, ko pandang apa tue???
Sje poyo bergambar ngan menu Nasi Ayam periuk besar nie...xbanyak pilihan tapi kira sedap juga la...hehehehe

Kami lunch bersama kat periuk besar bukan perut besar tau...jangan salah bace tau...hehehe...mmg sedap korang kenala cuba...xcuba rugi....Nnt aku nk mai dating ngan hubby kat sni la...best juga tempat dia..selesa gituuuuu...xramai org tau lagi nie...so aku dh tulis kat blog nie...nnt g la cari kat mana nasi ayam periuk besar ni erk....dengan jerk kat jalan nk p sunshine tue...hehehe..pandai2 la hang pa pi cari....senang jerk nk jumpa kedai nie....selamat mencuba....minta maaf gambar nasi ayam nyer lupa nk amik sbb dh lapo bangat...dh habis baru teringat...hehehhee

Enjoy!

2 comments:

mohamad yazid on 2:46 PM said...

amboi2, huar2, nazri mungkin tak brape nak vogue la klu nak pakai spek hitam camtu, tak sesuai....wink2

kwn2, maila datang kedai makan periuk besar, bukan perut ek? sedap, standard la, harga mahal, puas hati

Cupu on 1:42 PM said...

Haha...
dia kan muka mamak
mana sesuai spec besau mcm tue

Mmg sodap la kan
nnt dh gaji leh la g
kali ni minta nazri blanja benaran plak...
ni blanja ciput2...hehehe

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816