Saturday, October 24, 2009

Lonely


Huhu...lonely aku tok dua hari ni...hubby dah g kelate de pentas lakonan....aku tinggal la kat umh ni sensorang....sunyi plak rasanya xde dia...klu x kami mesti bergurau senda, gaduh2 sayang, manja2.....

Tadi semasa nk menghantar kepergian dia di pintu umah aku menangis....airmata aku ni macam air hujan plak....mencurah2...sedih bebenar la rasanya... Selama aku kawin ni, xpernah dia g outstation jauh2 mcm ni...kali ni plak jauhnya nasib la xlama...klu seminggu mau aku demam agaknya...

Dia pon tadi nampak sedih, asik cakap kat aku jangan nangis nnt dia pon turut sedih nk tinggal aku....aku mmg feeling skit la menda2 mcm nie...yerlah dh kawin ni rasa len klu jauh....maybe sbb kami blom de baby...jadi ngan dia aje aku men2, manja2....bila dia xde...sunyi la aku....

Syukur esk ade Rose menemani aku....xdelah aku dok feeling aje. Nie ri ni mau aku layan perasaan plak. Hopefully, hubby selamat pergi dan selamat pulang nnt.....i sayang u la hubby cuma i nie ego & emo skit...cepat naik hangin....huhuhu...hanya dia aje yang sanggup layan karenah aku nie....hehehe........

Okla...aku nk g layan movie korea plak...layan perasaan sgt lagi la aku sik ingat hubby aje..xtenang nnt dia nk wat kije...huhuu..daaa....wassalam.

2 comments:

mohamad yazid on 9:02 PM said...

alololo, ciannya kat dia
janganla gitu, nnt suh abg edie web cam je
dari jauh boleh pengumbat rindu, nak buat benda terlarang pun bole juga kot...huar3

em, panggilan seksi...hehehhehehe

Cupu on 11:29 PM said...

Dah buat pon..dia dh sampai sna jerk dia call & tiap dua tiga jam dia call...hehehe....

Tadi de humairaq teman jap kira ok la...malam ni sunyi la tapi xpa la...privacy skit kan? hehehhee

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816