Thursday, July 16, 2009

Movie aku layan mgu ni...


Ice Age 3...hahhaa. Aku mmg suka citer ni..dri mula sampi la yang ketiga ni...kelakar sgt SID tue...dr mula aku mmg suka watak dia...tgk cara dia tidoo la yang paling best...hehhee


Kali nie dia buat hal lagi...amik anak dinosor plak nk jadi anak dia...tpi klu korang tgk comel sgt dia ajar anak2 dia makan...tido..main2...sampi ibu dinosor tue pon xjadi nk marah la dengan SID nie....Jadi sayang kat dia sbb dia jaga anak dinosor tue dengan baik dan jaga makanan dia..kena makan sayur-sayuran plak tue..mana ade dinosor makan sayur...kan..kan?? Hahahhaa.....Tapi persahabatan antara SID dan kawan2nyer buatkan aku terharu...susah atau senang sentiasa bersama. Memang kadang-kala ade perselisihan paham..tapi itu bisa diatur...hehehe...

Moral of the story ni, persahabatan tue penting walaupon kita dah de keluarga sendiri dan pahami kawan2 anda..perasaan mereka..dan gembira atau sedih kongsi la bersama... barulah hidup ni xbosan sangat kan???

Walaupon kita ni xdisukai pada mulanya tapi kita jangan putus asa untuk wujudkan hubungan yang baik dengan semua org...satu hari kita akan diterima jua...hehehee...

Okla...cont my work...daaaaa

5 comments:

5577 on 1:54 PM said...

dah tgk dh? mesti besh kan..
samaalaaa.. kite pun suke sgt ice age.. rumusan kechik bgs skali, siap ada moral of the story.. :)

ajak one gi tgk bwk nadhrah, tp dia kata baik beli dvd boleh tgk byk2 kali..
haih, jd kena tunggu laa gamaknye..
xdpt la tgk lg.. sbb nak tunggu dvd yg clear, mesti kena tunggu sbln lepas ditayangkan camtu kan..

ps: jom laa follow kat blog baru plak.. :D

Cupu on 3:15 PM said...

Hehehe...alahai sian kak farah
kechik tgk wayang dulu
dvd bli gak bila dh kuar nnt
yang penting tue simpan nnt leh bg anak2 tgk...best citernyer

Cupu on 3:20 PM said...

Nape kechik xleh buka blog kak farah??? dh tukar lagi ker?

kakwacomel on 12:00 PM said...

huhu..lama sudah tidak menonton movie spnjang pegnen nihh..my feberet movie ice age lak tuhh..huaaaaaaa

Cupu on 12:01 PM said...

hahaha...sian kakwa
xpe nnt bli dvd erk

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816