Monday, April 20, 2009

Weekend


Sabtu 18.04.2009

Hari ni aku buat makan2 kat umh baru ku. Belom pernah jempot kawan2 dtg umh...haaa..ri ni lah masanyer...seronok juga kami wat port luck, tapi aku sebagai tuan umah kena masak lebih skit la...hehe...di bawah nie antar menu yang aku masak la...



Hahaa....nie la menu aku masak...sayur goreng, sup ayam, ikan masin masak lomak ngan nenas dan sambal ikan bilis. Kentang ni kira penambah menu jerk...

Nie pula antar tetamu yang hadir la...Kak su n family, Kak as n family dan bakal adik iparku sarah...



Gambar xbanyak ambik la...biasa la harapkan sayang aku amik mmg dia amik sikit jerk....dia sibuk nak makan jerk...hehehe..tgk muka budak2 comel yang ade nie...



Haaaaa...skang kita makan desert yang dibuat express dari kak as....sedap makan ngan aiskrim plak tue...kek coklat chip yang ranggup mcm crunchy....hehehe



Nielah tuan punya yang membuat kek nie...lihat kek coklat dan aiskrim tue...menyelerakan kan??? ermmmm...sedapnyer...mengalir air liur nie...hehe

okla...ni aktiviti hari sabtu aku....tunggu aktiviti tok ari ahad plak erk....hehe..ayahku sayang jangan lupa bace blog ni selalu...klu rindu ayah klik jerk blog nie...along sentiasa update untuk ayah juga...hehe..windu kat ayah n ummi..bila nak mai umah along...???

7 comments:

Ahtung on 3:00 PM said...

mkn banyak sgt sampai kembong perut nih! thankz kak as, kak su and my wife for the great food and time muakz

Ashiteru_83 on 3:21 PM said...

:P
hehehe....

ascomel on 9:49 AM said...

saya suka makan2 macam ni.. pasni, kite serbu umah sape lak?

ascomel on 9:51 AM said...

umah korang lagi pon bleh..ngehngeh.. Nurul masak SEDAP ape???rugi la Nazri tak mai...

Ashiteru_83 on 10:08 AM said...

hehhee....umh nazri la
tapi kena tunggu nazri de org umh baru best...hehehe
cepat la nazri kawinnn...muahhahaa

Ashiteru_83 on 10:08 AM said...

hehhee....umh nazri la
tapi kena tunggu nazri de org umh baru best...hehehe
cepat la nazri kawinnn...muahhahaa

Ashiteru_83 on 10:09 AM said...

hehhee....umh nazri la
tapi kena tunggu nazri de org umh baru best...hehehe
cepat la nazri kawinnn...muahhahaa

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816