Monday, August 18, 2008

Pesta Konvo USM 2008


17.08.2008
Hari ni, hari terakhir pesta konvo kat USM. Aku bosan giler dok kat umah. Nak kuar tak ade member. Nak kuar sorang edy plak tak bagi. Nasib baik la oyen ade. Dia ajak aku mai tapak konvo. Sje buang masa kat sni. Jalan2, borong la apa yang patut. Aku dh tak leh borong sebab dah dua kali mai sini aku borong banyak. Hehe...nnt hbis plak wet gaji aku. Kena budget sampi awal bulan depan. Huhuhuhu.... Tapi jalan2 cuci mata pon best tau kat sni. Macam2 ade. Konvo aku dlu tak la semeriah ni kan tapak pestanya. Unikl kena usaha lagi kasi meriah mcm nie baru la enjoy konvo kan. Windu plak ngan Unikl tempat aku belajar dlu. Bila tgk org pakai baju konvo rase macam nk konvo jerk lagi. Tapi dh tua aku ni. Its time to married. Hahahhahaa...gatainyer aku. Tak sabar2 nk kawin agaknyer. Ntahlah aku teringin nk de family sendri. Ank yang comel mcm aku...muahahhahaha....bila la syg nk masuk minang nie...huhhuu (gurau jerk...) Kahwin ni tanggungjawab besar. Kena byk bersabar hadapi rintangan hidup, berkongsi semua yang kita ade dengan bakal suami...huhuu...berat2...
Apa pon harap aku dpt hadapi semua tue dengan tabah bila aku dh berumahtangga nnti. Amin.
Hehhe....Aku doakan oyen dpt ank cepat erk...bole aku men2 ngan anak ko. Aku dh suka baby ni, comel sgt. Gerammmm......huhuhu....
Jom kita enjoy....life must go on....muahhahahhaa....

2 comments:

azuar666 on 9:21 PM said...

Pasai apa edy xbagi pula, bukannya dia bf hang .... hahaha ... ada apa-apa ka nie ... dalam diam2 hangpa nie menjalinkan hubungan intim nie .... kenai aku?

Rakan2
Jangan Lupa layari blog saya di http://khairilazuar.wordpress.com
bagi komen setiap artikel yang saya tulis. …ada artikel baru

Ashiteru_83 on 10:31 AM said...

Hehehe....
Adelah. Ko kan tahu juga
serasi x aku ngan edy??
muahhahaha....

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816