Wednesday, May 13, 2015

Hello...


Hello..
Terasa sunyi plok blogku ini lama ye ci cupululu xupdate. Kekekeke. Biasalah mood mengupdate blog ni dh lama lemau. Xtahu la kenapa. Mungkin sebab aku dh malas nk berceloteh kat sini. Diari sendiri pon dh lama xkucoret. Klu dulu suka fefeeling kat sini atau pon diari.. stress ke, sedih ke, happy ke, semuanya dicoret dengan penuh emosi. Now, zaman itu sudah berlalu kot. Dah ketuaan ni mmg emosi tu jarang ditonjolkan. Lebih simpan dalam hati sahaja. Hehehehe

Tadi dok selongkar la gambaq2 lama masa dok byk buat kerja photoshoot di luar, terasa sangat rindukan kenangan itu. Bila dapat jadi director tu mmg satu kepuasan bg aku yg suka amik gambar. Lihat ekspresi org dlm kamera mmg menggembirakan. Ermmmm.. bila lagi dapat buat kerja2 mcm ni. Rinduuuuuu....







Inilah sedikit sebanyak gambar throwback semasa dilokasi shoot.. Sangat seronokkan..









Kisah ini akan sentiasa abadi dalam kenangan hidupku. Sangat suka bila bekerja bersama rakan2 yang sememangnya sporting & sempoi. Semua kerja jadi mudah dengan adanya kerjasama dari semua. Sayang korang semua ketat2..:D









Ok done update pic kenangan semasa shoot video inhalan. Lapaq dh ni. Jom pi lunch. :D


1 comments:

Dewi Aja on 10:43 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816