Monday, August 9, 2010

Salam Ramadhan...


Salam kawan2....Pejam celik sekejap aje dh nk masuk bulan ramadhan yang mulia...ini kali kedua aku & hubby sambut puasa bersama..walaupon kami masih berdua...kami sentiasa berdoa menanti kehadiran cahaya menyinari hidup kami berdua...apapon alhamdulillah kami bersyukur kerana tahun ini kami masih kekal bersama dan akan sentiasa bersama mengharungi liku2 hidup dan bersama2 melangkah maju kehadapan untuk masa depan kami bersama bisnes kami dan family kami tercinta yang jauh dimata....

Hehe...design kali nie malas nk edit gambar guna aje gambar kad raya tahun lepas tapi insyallah untuk kad raya kami buat yang terbaru....tunggu raya nanti...kepada sesiapa nk tempah hanya 5 hengget tuk buat kad raya digital erk...muahhahahaha....:D

Untuk family kami tersayang...selamat menyambut puasa..insyallah klu xde halangan kami akan pulang menyambut pose bersama2.....huhuhu ayat sedih nie...:D Klu xdpt kita jumpa di hari raya nnt...windu pada kamu semua...sayang semuanya....kepada kawan2 juga..selamat berpuasa...:D Bila la dpt berbuka dengan kamu2 semua yang berada di KL sna...windu bangat auuwww....!!!

Okla...itu sje pesanan penaja...harap ramadhan kali ini lebih bermakna...amin

4 comments:

Ahtung on 3:59 PM said...

Salam Ramadhan...:) wah siap promote digital kad lagi tu...wink2!

Cupu on 4:06 PM said...

Muhahahaa....sje jerk teu but bisnes kan skang semua kena bisnes la juga...:D

nitemare@paucutez on 6:29 PM said...

Salam Ramadhan kami ucapkan utk kak long n abg long d peneng. hehehe. Lepas nie kne la rajin2 bangun pagi sahur ya... hehehehe =p

Cupu on 11:40 AM said...

Semestinya bangun sahur mana leh tak bangun aku kan makan ubat kena makan juga klu x mmg habis kena gastrik lak nnt...hope dpt puasa dengan baik tahun nie...:D

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816