Friday, April 30, 2010

SPA...terlepas peluang sudah!!!


Huhuhuhu...aku nk share la skit kat blog aku nie pasal exam SPA yang aku dapat untuk Pereka B41 tapi malangnya aku buka surat sehari selepas hari exam tue sepatutnya aku g...argggghhh tension la juga bila aku tunggu2 xde tapi bila dh dpt terlepas peluang la plak...apa nk kata dh nasib badan..terpaksa la tunggu lagi setahun kot2 dipanggil lagi tok exam...dh la tahun lepas aku minta senyap xde apa2 jawapan...tahun ni de rezeki nk dpt tapi terlepas la plak...FRUSTTTTTTTT!!!! Apapon aku akan cuba lagi sampai dapat...xkan nk kije kontrak aje kan sampai bila2...nk bli umh pon xlepas...masa depan babe...hope dengan adenya syadiehearty ni dapat membantu kehidupan kami sekeluarga & dapat beri kami lembaran baru mana tau nnt aku dapat buka syadiehearty studio....impian aku seterusnya...dan aku amat bersyukur kerana Allah s.w.t permudahkan jalan hidup aku sekeluarga & kami hidup bahagia....Amin.

1 comments:

Light of Allah on 4:45 PM said...

salam nurul..

hehehe dah lama x singgah sini.

insyaallah, rezeki itu ada. cuma belum tiba lagi. dayah doakan nurul dapat apa yang dihajati. amin.

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816