Monday, November 16, 2009

VIPP on 13-15.11.2009


Hari pertama VIPP ini dijalankan...masa nie semua masih malu2 tapi aktiviti yang diadakan buatkan semua yang mengikuti program ini mula terhibur dan mengikutinya dengan baik....
Gambar ni diambil masa time-break selepas makan tengah hari....sje2 jerk menggedik sbb tempat kat sni mmg cantek2....sukanya klu la opis aku ade taman seindah macam nie...hehe
Tengok...! Jejaka tampan PRN dan seorang jejaka lagi dari CenPRIS...hahahaa Semua klu depan kamera mmg fotogenik....kamera on aje semua pon tau posing.....
Yang nie hari kedua kat sni....masa yang paling lama sekali rehat...sbb diorang diberi tugasan menggunakan 12 step dalam VIPP jadi ade presentation esknya....aku apa lagi kije bergambar la ngan adeq Yazid & Kak su join diakhir2 masa terserempak dekat kolam ikan nie...hehhee
Last day for VIPP nie...semuanya dah berakhir dengan meriah sekali....Bergambar kenangan di akhir perjumpaan...semoga kita semua akan bertemu lagi di lain aktiviti.....gunala VIPP ini dalam kehidupan harian anda....anda akan rasa ceria sbb nampak mcm kanak2 dan maybe akan menjadi seorang yang penuh dengan idea kreatif....cubalah klu xpercaya....hehehe

1 comments:

mohamad yazid on 12:51 PM said...

wah, aku termasuk jadi peserta dalam program ViPP ni
mula2 masuk, mmg kita akan berfikiran yang ViPP ni cam membazir sbb guna kertas color, tapi yang tu semua berbaloi2
dan, yang penting penglibatan peserta dgn faci, sangat2 rapat...best

tidak seperti bengkel yang lain yang pernah aku ikut.

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816