Sunday, October 18, 2009

Enjoy Time....


Nie pic2 masa g kenduri....
Masa ni dh melepak kat batu feringgi...pot fav aku...hikhik
Sblom balik g solat dlu...cantek kan masjid ni....

Enjoy time bersama kawan2 opis...walaupon cuma sebentar merayap2 tapi mmg have fun giler la....tgk la mcm2 aksi dh terkeluar....xkureng hebat juga Yazid & Yanie ni bergambar...macam aku & hubby la...mmg suka g bergambar2 nie....de jerk aksi kami klu keluar g mana2.

Sayang aku xdpt jumpa Huda Janapi...dia mai penang tapi aku xdpt pi jumpa dia...Hubby tetibe kena kje plak. Nak g jumpa dia mcm ner...dia pon bukan tau silok belok jalan penang sgt...akhirnya kuciwa...hikhik...tapi huda kata nnt dia nak mai lagi sni...leh la berjalan ngan dia plak nnt.....

Anyway, thanks to Yazid sebab memandu kami ke destinasi2 terbabit....sangat2 la dihargai jasamu itu....hehehe...Siap kepenatan tue...tdo awal dia ri nie...hikhik....

Oklah...nk g sidai bajuku yang baru dibasuh & tidooooooooooqqq (ngantuk dah nie....huhuhu) Jumpa esok yaaa........Wassalam.

2 comments:

Huda J said...

yeah, akan ku datang ke Penang lg nti.. :D

mohamad yazid on 11:57 AM said...

masjid terapung kegemaranku...nun di hujung area baty feringhi, plus cd cetak rompak...wakakakaa

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816