Saturday, September 12, 2009

PRN Buka Puasa


Majlis buka puasa yang xseberapa ini tapi meriah dengan kehadiran semua yang sudi meriahkannya....huhuhu...Kami enjoy la walaupon sekejap cuma. Masa mula2 persediaan tue tgk xramai pon yang nk join...tapi bila dh kul 7 lebih barulah semuanya sampai bersama lauk pauk mereka....terima kasih semua...Diharap majlis2 mcm akan selalu diadakan untuk mengeratkan lagi hubungan semua staff di PRN....Terima Kaseeeehhhh semua...

5 comments:

julie@julianamnoor on 7:07 AM said...

meriah2...uhuh..aku xdak gambo nk upload pasai aku xbawk hanset nk tgkap gambo..ekeke..

Cupu on 3:09 PM said...

Hehe...xpa la
aku dh amik gambar skit2 tu
boleh la kan dari xde langsung
hehehe

smalldiary on 10:58 AM said...

sikitnyer gambar... nak tengok lagi.. bestnyer mereka mereka yg leh joint... sorry aa kitorg takpat joint sbb time nak berbuka la time nayli slalu nangis nak tido... hehehe.. pepepun slamat hari raya yer..

apesssss said...

Takde pon gambar bebudak ICT aku... Syian diorang... Diorang pun sebahagian staff PRN gak... Ye laaa... Bebudak ICT semua dok atas... Tu yg tak leh masuk kot dalam bebanyak gambar tu... Kali ni pertama kali aku tak dpt join sejak 6 tahun kerja kat sini... Maklumlah, anak dah 2... Kalau tanaman tak jadi, tahun depan kitorang join...

Cupu on 12:44 PM said...

Woit...bukan xnk amik la tapi depa mai lambat...yang ni mai awal skit boleh la bergambar2 sakan...
mai lambat org dh sibuk nk berbuka
aku amik candid jerk pon..mana dapat tue aku bubuh la...ko jangan nk beza2 bawah atas la...xsuka tol la...

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816