Thursday, August 6, 2009

Lawatan SMK Jelutong ke PRN


Lawatan SMK Jelutong ke Pusat Racun Negara
Hepi aje adik2 ni semua bila disuruh posing...hehe
Biasala, photographer pon nk gak bergambar...muahaha
Akak aku dua org ni pon nk juga bergambar kenangan..tapi diorg ri ni cun la...warna baju naik seri gitu...

Hari ni de lawatan dari sekolah menengah kebangsaan Jelutong, penang. Diorang datang melawat la ke PRN ni untuk mengetahui apa aktiviti PRN sebenarnya...Selain itu, PRN juga ada melaksanakan kempen2 anti-Rokok nie...jadi program lawatan nie banyak menerangkan bahayanyer rokok kepada diri kita..program nie dipanggail "HIDUP SIHAT TANPA ROKOK".

Aku diberi tugas untuk mengambil gambar2 mereka ni daripada mula mereka sampai hinggalah habis lawatan ke LAB & PRN sendiri. Semuanya berjalan lancar dan mereka enjoy dengan program ini.

Okla...itu aje nk kongsi dengan kawan2 blog ku...mekasih.

Wassalam........

5 comments:

Khairil Azuar on 6:49 PM said...

Sekolah Menengah lama aku tue, displin x budak-budak tue? SMJ antara sekolah bermasalah dulu tue ....

http://khairilnotkhairy.blogspot.com/

Cupu on 10:00 AM said...

Semua yang datang tue mcm budak baik aje..senyap aje
Xmcm sekolah2 yang dtg sebelom nie..
semua lincah2 & tnya soklan mcm2
yang ni bila ditanya ade lah 2-3 org yang nk jawab...cover kenakalan la tue...hehehe

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net

Amsyahril Syahril on 8:56 PM said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816