Tuesday, July 7, 2009

Tag: Pasangan Anda


Nie gambar 1st date kami kat KLCC

Gambar ni masa kechik dh kije kat penang

Cincin ni kira bertunang cara kami la...hehe (cincin couple)

Di tag oleh Kak Farah
+ Kechik + Montokz+

Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya
NCT – Tapi kami xbercinta pon...dia de pasangan dia sendiri masa tu..kechik plak single jerk...hehe

Kami mula start bercinta pada ujung bulan 9, masa tue kechik dh hbis belajar kat unikl...tapi kami mula rapat2 masa kechik belajar kat unikl (but still xnak mengaku la kami suka sama suka...hehe)

Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan…
Ermmm...rasanyer kechik jatuh cinta pada suara dia dalam tepon la...dia suka nyanyikan lagu cinta untuk kechik...lagu fav kechik lagu dari kumpulan ungu...jadi dia selalu la nyanyikan tok kechik. Kami bercinta dlm internet...tengok muka pon guna webcam masa tue...jumpa xlagi...

Satu lagi yang menarik...design2 dia yang dia suka tunjuk kat kechik. Cantik2 buatkan hati kechik semakin tertambat...hehe

Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda
Mula2 'dating kat KLCC. Dia turun KL semata-mata nk jumpa kechik tapi degupan jantung kechik berdegup kencang bila nmpak dia. Dia de depan mata terkaku kechik nk berkata-kata. Dah dekat dua jam baru kami leh cakap mcm biasa...hahaha

Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
Setahun jerk terus kahwin...hehee

Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
3 bulan lebih jerk baru...

Kejutan yg pernah dia buat pada anda …
Kejutan dia wat mmg banyak...blikan teddy bear cute tok kechik...sampi ade dua teddy dah. Klu yang len2 tue banyak cuma dia ni kekadang pemalu...& lambat skit nk bertindak. Banyak la yang -ve dia pikir dulu barulah dia wat surprise2 tue...takut kechik xsuka atau marah...hahhaa(kechik kan garang)

Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
Buat masa ni kami mahukan baby hadir dlm hidup kami...yang lain tue insyallah boleh cari...hehe

Bagaimana dia melayani karenah anak2 ?
Huhu...xde anak lagi..xtau la. Tapi klu ank org tengok dia ok jerk...

Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda…
Baek sesangat...dia pandai amik hati Ayah, Ummi & adik2 kechik...kekadang klu balik kechik dia xlayan..sibuk layan Ayah & adik2 kechik men game la pa lagi la....kechik xkesah janji dia hepi...diakan anak tunggal...xde ramai adik2. Jadi dia seronok bila ade adik2 ramai..hehe

TAG:
1. Nik Hasnani
2. Liza
3. Julie
4. Kak Yaya
5. Azie
6. Lenny
7. Meen
8. Atip & Apes
9. Kak As
10. & sesapa lg yg nak buat, silakan.. :)

7 comments:

Wife to Firdaus Ghazali on 12:30 AM said...

waa...best tag nih...aku layan sakgi siang :) ni da lewat mlm bangat...ada projek mau jalan maa

Cupu on 12:34 AM said...

Projek apa nie?
ahahahha....projek anak ker?
aku nk join la
hehehee

julie@julianamnoor on 8:24 AM said...

nant kami wat..beh gak tag tag ni..kekeke..

Lenny a.k.a LeN on 12:16 PM said...

nanti kami buat ye kechik... kami tak kawen lagi... haha... so ada soklan2 yang tidak boleh dijawab... nnt balik dari Sabah, kami buat ye... Thanks...

julie@julianamnoor on 10:40 PM said...

ha...lenny..sapa tu?kekeek

Cupu on 10:56 PM said...

Aik xkenal plak ker lenny
hahaaha...

AnakMudaParlimenBatu on 4:04 PM said...

Tak Boleh aku, montok nyanyi dalam fon, tengok muka ganas, xleh geng nak aku, bandung, angah ngan black ler mcm nie, mai kl jgn lupa pi umah kami .....

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816