Wednesday, May 13, 2009

Ex-Roomate




Huh...ni lah kak wa roomate aku masa dok kat desa U dlu...dia dh jadi mak buyung skrang. Comelkan? Bila plak la time aku nk tiba nie...hahha..pengalaman yang paling bermakna dalam hidup...kakwa ni dh 7bulan...xlama lagi bersalin la nie....Seronok aku tgk dia...tapi badan dia xnaik pon...maintain cun lagi nih....hehhe Bagus2...Kak wa nk bg nama apa baby boy ni nnt? Aku plak yang excited nie...hehe...jangan marah. Teringin jerk...hehe

Oklah nie baby umairah dh datang...nnt dia tekan semua buton keyboard ni...tata titu..
wassalam.................

3 comments:

Wife to Firdaus Ghazali on 5:40 PM said...

slim la ko kecik sejak jadi bini org nih

Cupu on 9:05 AM said...

Hahaha...ye ke?
aku pon rase mcm tue
baju aku yang xmuat skang dh boleh muat
syoknyerrr
haahaha

Wife to Firdaus Ghazali on 4:20 PM said...

bagus ar camtu

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816