Tuesday, April 21, 2009

Papan Kenyataan




Hari ni kami terima arahan kena buat papan kenyataan ini tentang kije yang kami sedang buat...."What am I doing NOW?" hehe...nie untuk kesenangan pihak atasan untuk mengetahui perihal kije staff bawahan mereka...skang board aku n oyen dah siap...hehe...Tgk la tue meriah x?

Kena cantik2 board ni sbb kami kan designer nnt jatuh plak saham & mutu kije kami...board buat asal boleh jerk...hehhee...apa pon kije mesti siap tepat pada masanyer...barulah mutu kije tue sentiasa baik jerk...btol x?

okla...dh masa nk balik ni...lagi 20 minit....yeahhh!

2 comments:

Ahtung on 4:56 PM said...

buat keje byk2 huhuhu taruk kat board tu sumer bru nampak busy...chaiyo2 my sweet heart

Ashiteru_83 on 9:14 AM said...

Hehe...baekkk

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816