Monday, August 25, 2008

Saturday & Sunday




Salam....
Sje la aku menggatal nk update kat blog ni apa yang aku wat ri sabtu dan ahad. Hehehe.....Sabtu lepas aku balik kampung ayahku kat sg. Petani, kedah. Kami pi jalan2 pantai merdeka then pi makan laksa sg. petani kat bakar arang. Ni la first time aku naik keta ngan bf ku. Dia baru jerk lulus lesen aku terus ajak pi jalan jauh. Tapi, dia mmg teror dh bawa keta. Seronok jerk aku dapat jalan jauh. Aku mmg suka jalan sampi dia dh penat aku tetap nk pi jalan. Sian sayang kan?? Sorry.....ayang bosan jerk dok umah xde nk watpe. Huhuhu.....Anyway, TenQ sbb bawa ayang jalan2 pusing sg. petani. Nasib xsinggah umah makcak lagi la kena tahan sampi petang...hehehe



Ni la yang aku jumpa kat bakar arang masa aku berenti nk mkn laksa. Aku jumpa signbord tulis nama aku ngan edy. Kelakar....hehhee...ade juga pasangan nama same mcm kami...syoknyer...suka aku. Ni yang aku pi capture signboard ni...comelkan. Semoga pasangan ni bahagia selalu mcm kami...hehe..



Ahad pula aku g wat pameran kat masjid al-Taqwa. Disana ade program gotong-royong jadi PRN dijemput tuk wat pameran disana. Kami pon g la wat kuiz tok kanak2, wat banci ttg perokok dan untuk sesiapa yang ingin berhenti merokok pon bole minta khidmat nasihat pada kami. Ermmm...dh nk hbs pameran aku pi la check darah aku, tekanan darah...semua nyer tinggi. Sabar jerk la. Nak wat mcm ner aku yang xkawal makan semua...hahhaaa...
padan muka aku kan!

Balik dari pameran aku lepak umah jap tdo la apa lagi. Petang kul 5 aku kuar ngan buah hatiku, kami g jalan2 kat batu feringgi, makan2, then balik tu singgah Gurney aku nk bli tilam tok tambah kat umahnyer dh nipis. Sakit belakang aku tdo ats tilam tu. Akhirnya malam ni aku dpt tdo dengan selesa. Seronoknya.....pastu kami g Tesco Jelutong plak sbb nk cari almari baju tok edy ku sayang. Malangnyer semua yang dia pekenan hnya tinggal yang display sahaja. Lastly, amik jerk yang biasa2 dulu sementara nk dpt almari baru. Hehe.....

Dah dapat kami pi plak jalan2 nak hbs kan minyak keta sewa ni, esk nk pulang sudah. Bila la dapat pakai keta baru ni...Xsabar rasenyer...huhuhu.........
Apapon, sabar dlu. Mana tau nnt aku dpt gak merasa keta sendri....hehhe..amin.

OKla...aku penat dah menaip panjang2 ni. Xtau la sape larat nk bace kan...muahhahahaha...
Chiowww chin chowww!

3 comments:

orked on 2:52 PM said...

moga korang cepat2 langsung yer..hehe

jgn tunggu lama2
nanti lama2 dia diambil org..
chewahh...hahaha

julianamnoor on 1:53 PM said...

hehe

julianamnoor on 1:55 PM said...

xyahla rasa...beli ler..hew hew..

 

Copyright © 2009 Si Cupu Diary Designed by Cupu | Contact Me at kechik2816