Hello...huh..ri ni saya nk kongsi lagi resipi yang ri tu saya sediakan untuk cupu coklat cip...kali ni saya dapat resipi tambahan dari Wani rakan sepejabat...dia kata klu nk crunchy kena tambah tepung jagung....& Mal member kolej aku plak kata...kurangkan serbuk koko sbb tue nampak gelap aje mcm hangus...jadi komen2 tue semua memberi saya semangat untuk mencuba lagi...kali ni saya lebihkan tepung gandum skit...saya tambah tepung jagung dan telor pon biasa dua biji saya lebihkan 3 biji sbb saya pikir dh tambah bahan lain kena la lebihkan juga bahan2 penting yang len...hehe...untuk bahan perasa selain coklat chip, saya tambah lagi kawan2 dia mcm badam, coklat hirisan, kismis dan juga cornflake...hehe...
Hasilnyer anda boleh lihat pada pixa saya diatas...hehe...kali ni crunchy dan sedap...sesiapa yang rasa boleh la komen yer...mekasih....
Wassalam....
3 comments:
erm....ok jek.mmg nmpk cruchy.nie stanby utk rayer ker...hik3!!!!
Hehe..
a'ahh stanby tok raya nnt
percubaan dlu takut nnt nk raya xjadi...hehehe
Yummy!! sedap..sedap...
Post a Comment